FLID Mekaniske AS ser dagens lys
En ydmyk start
19 september, 2021 etter
FLID Mekaniske AS ser dagens lys
FLID Mekaniske AS, Sindre H. Kentsrud

Endelig er dagen kommet, dagen der vi kan proklamere til verden vår eksistens.

Bak oss ligger et trygt liv som arbeidstakere mens foran oss venter et spennende og mer usikkert liv som bedriftseiere. Hva er det for oss som rettferdiggjør denne risikoen, ikke bare for oss selv men også for vår familie? Svaret er simpelthen at dette er noe vi føler oss pliktig til å gjøre.

Vi mener at velferdsmodellen som norske innbyggere nyter godt av hver dag er bygget på skuldrene til norsk industrialisering i etterkrigstiden. Denne industrialiseringen ble frontet av ledere med en genuin vilje til å lose sine bedrifter og lokalsamfunnene som de opererte i mot en bedre levestandard. Vekst handlet om utvikling av mennesker igjennom økt kompetanse. Verdi var realiseringen av prosjekter som styrket nasjonens posisjon i verdenssamfunnet.

Dersom fremtidens generasjoner skal kunne nyte godt av den samme velferdsmodellen så er vi avhengig av ledere som kan lose industrien igjennom den omstillingen som vi nå står ovenfor idet vi kan skimte solnedgangen av vår viktigste eksportnæring, nemlig petroleumsindustrien.  

Vår visjon er å skape og vedlikeholde en kultur for mennesker som er lidenskapelig opptatt av mekanisk produksjon slik at de kan føle mestring fra eget arbeid på en meningsfull måte.

Dette skal vi gjennomføre ved å fokusere på å levere ekte verdi til våre kunder, inspirere våre samarbeidspartnere og bygge kunnskap hos våre ansatte.

Med over 30 års kombinert erfaring innen mekanisk produksjon og planlegging står vi i en unik posisjon til å kunne tilby våre kunder design som lar seg produsere, prosjektering som ivaretar prosessen og oppfølging som kjenner fallgruvene.

Vi står klare til å bistå med realiseringen av ditt mekaniske prosjekt, uavhengig av hvor du er i prosessen.

Gjør det ordentlig, gjør det med FLID!

FLID Mekaniske AS ser dagens lys
FLID Mekaniske AS, Sindre H. Kentsrud 19. september 2021
Share this post
Etiketter